24

JUNI

24

JUNI

24

JUNI

24

JUNI

Het Ondersteuningsburo zet zich in voor juiste en actuele informatieverstrekking op deze website, maar geeft ter zake geen garanties voor nauwkeurigheid en volledigheid. Het Ondersteuningsburo aanvaardt geen aansprakelijkheid voor (vermeende) schade, voortvloeiend uit jouw toegang (of uit het niet kunnen verkrijgen van toegang) tot www.ondersteuningsburo.nl of uit het uitgaan van informatie die op deze website wordt verstrekt.

 

De inhoud van deze website is bestemd voor persoonlijk, niet-commercieel gebruik. Er mag niets van gekopieerd en/of aan veranderd worden zonder toestemming vooraf van Het Ondersteuningsburo. Toestemming kan worden verleend voor niet-commerciële doeleinden met volledige bronvermelding. Het eigenaarschap van www.ondersteuningsburo.nl ligt volledig bij Het Ondersteuningsburo. De op deze website afgebeelde gegevens zoals logo’s, teksten, foto’s, illustraties en grafisch materiaal zijn eigendom van Het Ondersteuningsburo en worden beschermd door auteursrecht, merkenrecht en/of enig ander intellectueel eigendomsrecht. De genoemde rechten gaan op geen enkele wijze over op (rechts)personen die toegang krijgen tot deze website.

 

Verwijzingen naar andere websites zijn uitsluitend ter informatie van de bezoeker opgenomen. Het Ondersteuningsburo geeft geen enkele garantie voor de inhoud van dergelijke websites en kan hiervoor ook geen aansprakelijkheid aanvaarden.

 

Alle gegevens die je stuurt naar www.ondersteuningsburo.nl dienen juist en rechtsgeldig te zijn, en mogen geen inbreuk maken op rechten van derden.

 

Indien je geen prijs stelt op schriftelijke, telefonische en/of elektronische informatie over onze producten of dienstverlening, dan kun je dit schriftelijk bij ons melden:

 

Het Ondersteuningsburo

Stationsstraat 79 G

3811 MH Amersfoort

Of per e-mail: info@ondersteuningsburo.nl

Van: HET ONDERSTEUNINGSBURO VOOR PATIENTENORGANISATIES B.V.

DISCLAIMER

"HOB is al jaren een stabiele factor voor de vereniging. De accurate en flexibele ondersteuning maakt dat wij ons 100% kunnen richten op de belangen van Klinefelterpatiënten."

"

Alfred Jonker

Voorzitter Nederlandse Klinefelter Vereniging

LAAT ONS JE TERUGBELLEN

Wil je met een van onze specialisten spreken aan de telefoon?

 

Vul je gegevens in en we bellen je

z.s.m. terug! Je kunt dit formulier

ook gebruiken om ons een bericht

te sturen.

Van: HET ONDERSTEUNINGSBURO VOOR

PATIENTENORGANISATIES B.V.

VERZENDEN

Dank JE!

This field is required.

Voer alsjeblieft een geldig telnr. in 

Voer alsjeblieft een geldig e-mailadres in

This field is required.

Je bericht is succesvol verzonden.

We nemen zo snel mogelijk

contact met je op!

Stationsstraat 79-G

3811 MH, Amersfoort

8.30 - 17.00 uur Maandag t/m Vrijdag